BuddyChallenge

BuddyChallenge

BuddyChallenge is een effectieve workout om samen met je Buddy in slechts 30 minuten op een snelle, leuke én verantwoorde manier te werken aan je fitheid, met daarnaast nog een warming-up en cooling down. Samen trainen staat centraal waarbij plezier, afwisseling en de hoge intensiteit van deze total body workout zorgen voor snel resultaat.

Is BuddyChallenge iets voor mij?

Buddy Challenge is geschikt voor ieder fitheidsniveau: van jong tot oud. Diegene die je namelijk uitdaagt, ben je zelf. BuddyChallenge  laat je versteld staan van je eigen prestaties. Ideaal als je wilt werken aan een droomfiguur en topconditie.

Hoe ziet een BuddyChallange les eruit?

Je traint alle belangrijke spiergroepen, terwijl je wordt aangemoedigd door je coach en je groepsgenoten. Dit laatste is een essentieel onderdeel: samen spoor je elkaar aan om tot het uiterste te gaan. Dat werkt zeer stimulerend en zorgt ervoor dat je de workout langer volhoudt.

Buddy training is een ideale trainingsmanier om met een vriend, vriendin of collega elkaar te stimuleren en te motiveren. Met de persoonlijke aandacht van een trainer en een extra stok achter de deur van je Buddy zal je gegarandeerd tot het uiterste gaan en je grenzen verleggen!

 BuddyChallenge laat je versteld staan van je eigen prestaties.